Om oss

Tech Relations är en snabb konsultmäklare/ förmedlare som matchar rätt personlighet till rätt företag med fokus på de bästa konsulterna inom 3 dagar. Vi finns till för att förenkla för konsultköpare att snabbt hitta rätt rekommenderade konsulter genom vårt växande konsultnätverk på + 2000 konsulter.

Vi fokuserar främst på att förmedla konsulter som sitter på plats hos kunden 100%  både frilansare och anställda konsulter från de bästa konsultbolagen i Stockholm. 

Grundaren för Tech Relations heter Diana Itaoui, civilekonom och har + 15 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning inom en rad olika branscher. Hon har arbetat över 8 år som konsultsäljare och försäljningschef inom IT-konsultbranschen och brinner för relationer och konsultförsäljning. Hon har dessutom erfarenhet av att bygga gasellbolag.

Tech Relations tillsätter tex utvecklare och analytiker på 3 dagar

Konsult på 3 dagar

Det går fort att göra affärer med oss eftersom vi har ett upparbetat konsultnätverk i Stockholm, gillar att arbeta proaktivt för att lösa dina problem och vi kan det här med personligheter.

Frilansare och konsultbolag

Vi samlar både frilansare och konsulter från de bästa konsultbolagen i Sverige, +2000 anslutna konsulter och har således ett brett konsultnätverk, så att vi alltid kan hjälpa dig.

Vi gör processen enkel

Eftersom vi har en gedigen erfarenhet från konsultförsäljning gör vi det enkelt för kund och konsult att hitta varandra, från snygga cv-mallar till intervju-förberedelse till prisförhandling och fakturering. Det är enkelt att anlita Tech Relations.

Kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt för dig som konsultbeställare att använda dig av oss. Vi blir konsultens eller konsultbolagets "agent" och vi ansvarar således för hela säljprocessen och därför tar vi vanligtvis 10% på timpriset.

Vi fokuserar primärt på att tillsätta följande konsulter: 

 • Utvecklare (de mest vanligaste teknologierna inom frontend samt .net, nodejs,  java, PHP samt fullstack-utvecklare)
 • UX/UI designers
 • Data Scientist
 • Webb/digitala analytiker
 • Kravanalytiker
 • Produktägare
 • Projektledare
 • Scrum Masters
 • Testautomatiserare
 • Devops, QA
 • Managementkonsulter

Vi hjälper även till med imterimsroller inom webb, digitalt, test, utveckling samt rekrytering av tex Digitala chefer, Data Scientist ansvariga, Testchef, Utvecklingschef och CIO:er.

Därför ska du arbeta med oss

Vi har direktkontakt med konsultbeställare

Vi arbetar med våra tidigare kontakter men även nya kontakter, främst med privat sektor hos de kunder där vi alltid har en direktdialog med beställaren, (oftast Digital chefer, utvecklingschefer eller CIO:er) detta gör att vi ej har fler mellanhänder och inte prispressar våra uppdrag heller. Kunderna vill ha de bästa konsulterna och är inte heller intresserade av prispress.

Vi är experter på relationer och personlighetstyper

Vi har arbetat med konsultförsäljning en bra tid nu och är experter på personligheter och vet således vilken konsulttyp som passar hos vilken kundtyp. Därför hjälper vi dig kund och konsult att snabbt finna varandra.

Var tredje intervju leder till konsultuppdrag

Vi är bra på vårt jobb. Var tredje intervju leder nämligen till konsultuppdrag. Du som kund och konsult behöver dessutom endast träffas på intervju, resten ordnar vi! Vi har över 8 års erfarenhet av konsultförsäljning och det är enkelt att arbeta med Tech Relations.

Rekrytering

Inom 2 månader tillsatte vi en rekommenderad Testchef för anställning till vår kund Easypark.

Vi tar endast betalt när kandidaten har signat anställningsavtalet och sedan ytterligare en gång efter 6 månader för att ni som kund, ska vara säkra på att vi tillhandahåller långvariga anställningar. Vi vill inte heller vara exklusiva utan är ett komplement till er befintliga rekrytering.

Vårt arvode är 25% av kandidatens årslön.
10% som betalas när anställningsavtalet signeras och 15% efter 6 månader.

Vi tillsätter främst roller IT och Webb som ex analytiker, PL,  Utveckling, UX/Design samt CIO- IT-chefsroller då vårt nätverk är som störst där.

Nyfiken att höra mer? Kontakta Diana@techrelations.se eller ring 072-5527786

Vi bygger och leder hela UX-designarbetet hos vår retailkund inom digitala etiketter

Vi har över 2000 anslutna frilansare och anställda IT-konsulter, från ux/design till projektledning, test och utveckling.  Kontakta oss du med för kommande konsultbehov. Vi lovar att inte göra dig besviken.

+2000 konsulter

Vi har genom åren lyckas bygga upp ett fantastiskt konsultnätverk av både frilansare och anställda konsulter och samarbetar med över 45 konsultbolag, där listan växer för varje dag. Är du ett konsultbolag och vill ansluta dig till oss? Kontakta Diana.

11 kunder

Vi arbetar med 11 olika kunder inom privat sektor i Stockholm inom ett flertal branscher såsom e-handel, sport, media, retail, resor, revision, fintech, skönhet och finans. Våra primära kunder är utvecklingstunga bolag som behöver de bästa konsulterna för nyutveckling.

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Tech Relations och Diana, hon kunde på ett proaktivt sätt hjälpa oss hitta rätt typ av produktägare som passar vår verksamhet och aktuella behov. Det är stor skillnad på PO och PO men hon förstod precis vad vi behövde eftersom hon har lärt känna vår verksamhet. På kort fick vi träffa en rekommenderad konsult som Diana känner bra, som vi genast tyckte om och som började hos oss som konsult inom 4 dagar, snabbt, effektivt och bra!” Malin Nilsson, Programledare på Nobia