Om oss

Tech Relations är en proaktiv konsultmäklare som matchar rätt personlighet till rätt företag med fokus på IT-konsulter. Vi finns till för att förenkla för konsultköpare att snabbt hitta rätt rekommenderade konsulter genom vårt växande konsultnätverk på + 2000 konsulter. 

Vi fokuserar främst på att förmedla IT-konsulter, både frilansare och anställda konsulter från de bästa konsultbolagen i Stockholm. Vi erbjuder även proaktiv rekrytering.

Grundaren för Tech Relations heter Diana Itaoui, civilekonom och har + 15 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning inom en rad olika branscher. Hon har arbetat över 8 år som konsultsäljare och försäljningschef inom IT-konsultbranschen och brinner för relationer och konsultförsäljning

Tech Relations löser dina konsultbehov på 3 dagar

Konsult på 3 dagar

Det går fort att göra affärer med oss eftersom vi har ett upparbetat nätverk och brinner för konsultförsäljning. Vi är även experter på personligheter och vet vem som passar var, därför kan det ta 3 dagar att tillsätta en konsult.

Frilansare och konsultbolag

Vi samlar både frilansare och konsulter från de bästa konsultbolagen i Sverige, +2000 anslutna konsulter och har således ett brett konsultnätverk, så att vi alltid kan hjälpa dig. Vi hjälper även till med proaktiv rekrytering.

Vi gör processen enkel

Eftersom vi har en gedigen erfarenhet från konsultförsäljning gör vi det enkelt för kund och konsult att hitta varandra, från snygga cv-mallar till intervju-förberedelse till prisförhandling och fakturering. Det är enkelt att anlita Tech Relations.

Kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt för dig som konsultbeställare att använda dig av oss. Vi blir konsultens eller konsultbolagets "agent" och vi ansvarar således för hela säljprocessen och därför tar vi vanligtvis 10% på timpriset.

Vi fokuserar primärt på att tillsätta IT-konsulter inom nyutvecklingsprojekt:

  • Utvecklare (de mest vanligaste teknologierna inom frontend samt .net, nodejs,  java, PHP samt fullstack-utvecklare)
  • UX/UI designers
  • Kravanalytiker
  • Produktägare
  • Projektledare, Scrum Masters
  • QA, Test & Devops
  • Arkitekter 
  • Managementkonsulter

Vi hjälper även till med imterimsroller inom test, utveckling samt rekrytering av tex Testchef, Utvecklingschef och CIO:er.

Varför välja Tech Relations?

Vi har direktkontakt med utvecklingschefer inom privat sektor

Vi arbetar med våra tidigare kontakter men även nya kontakter, främst med privat sektor hos de kunder där vi alltid har en direktdialog med beställaren, (oftast utvecklingschefer eller CIO) detta gör att vi ej har fler mellanhänder och inte prispressar våra uppdrag heller. Kunderna vill ha de bästa konsulterna och är inte heller intresserade av prispress.

Vi kan relationer och vem som passar i vilken organisation

Vi har arbetat med konsultförsäljning en bra tid nu och är experter på personligheter och vet således vilken konsulttyp som passar hos vilken kundtyp. Därför hjälper vi dig kund och konsult att snabbt finna varandra, oftast på endast 3 dagar

Vi fungerar som konsultens säljare och sköter hela försäljningen

Du som kund och konsult behöver endast träffas på intervju, resten ordnar vi! Vi hjälper till med relevant CV, följer med på intervjun, förhandlar, sköter avtal, fakturering etc. Det är enkelt att arbeta med Tech Relations!

Tech Rekrytering

Inom 2 månader tillsatte vi en rekommenderad Testchef för anställning till vår kund Easypark.

Vi tar endast betalt när kandidaten har signat anställningsavtalet och sedan ytterligare en gång efter 6 månader för att ni som kund, ska vara säkra på att vi tillhandahåller långvariga anställningar. Vi vill inte heller vara exklusiva utan är ett komplement till er befintliga rekrytering.

Vårt arvode är 25% av kandidatens årslön.
10% som betalas när anställningsavtalet signeras och 15% efter 6 månader.

Vi tillsätter främst roller IT inom tex Test, Utveckling, PL, UX/Design samt CIO- IT-chefsroller då vårt nätverk är som störst där.

Nyfiken att höra mer? Kontakta Diana@techrelations.se eller ring 072-5527786

Vi löser dina konsultbehov på 3 dagar

Gör som dina branschkollegor och låt oss hjälpa dig med kommande konsultbehov. Vi är personliga, snabba och effektiva. 

Relevant erfarenhet

Tech Relations grundare har 15 års erfarenhet inom försäljning varav 8 år inom IT-konsultbranschen från framgångsrika gasell- konsultbolag. Vi har gedigen erfarenhet av hela säljprocessen och med över 2000 kontakter samt ett nätverk med +2000 konsulter i Stockholm.

11 kunder

Vi arbetar med 11 olika kunder inom privat sektor i Stockholm inom ett flertal branscher såsom e-handel, media, retail, resor, revision och finans. Våra primära kunder är utvecklingstunga bolag som behöver de bästa konsulterna för nyutveckling.

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Tech Relations och Diana, hon kunde på ett proaktivt sätt hjälpa oss hitta rätt typ av produktägare som passar vår verksamhet och aktuella behov. Det är stor skillnad på PO och PO men hon förstod precis vad vi behövde eftersom hon har lärt känna vår verksamhet. På kort fick vi träffa en rekommenderad konsult som Diana känner bra, som vi genast tyckte om och som började hos oss som konsult inom 4 dagar, snabbt, effektivt och bra!” Malin Nilsson, Programledare på Nobia